El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Roben dos milions en joies al cantant Daddy Yankee en un hotel de València
  • CA

 

El cantant Daddy Yankee ha denunciat el robatori de joies que guardava a la caixa forta de la seva habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències, segons publica aquest dijous el diari ‘Las Provincias’. El valor del que han robat, que va denunciar l’intèrpret dimarts passat, ascendeix a dos milions d’euros, d’acord amb la mateixa informació. Fonts de la prefectura Superior de Policia del País Valencià únicament han confirmat el robatori de joies i diners en un hotel de València, sense precisar la identitat del denunciant, i que estan investigant els fets.

 

El cantant de Puerto Rico, considerat el “rei del reggaeton”, va actuar el 5 d’agost al Festival Escena Gandia. La nit de dimarts va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava a la caixa forta de l’habitació del seu hotel, d’on una persona va endur-se’n el material sense deixar petjades ni aixecar sospites i després d’eludir les mesures de seguretat.

 

Avisada la Policia, els agents van dur a terme les primeres indagacions i es van centrar a visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat per identificar totes les persones que haguessin entrat a les habitacions, d’acord amb la mateixa informació. Els policies del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial van prendre declaració a diversos treballadors de l’hotel, al cantant i a dos dels seus acompanyants. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa