Risto confessa que va estar a punt de deixar ‘Todo es mentira’

Risto Mejide ha confessat en directe que va estar a punt de deixar de presentar 'Todo es mentira'. El problema? Una allau de crítiques ferotges a Twitter que el van fer plantejar-se si valia la pena continuar al capdavant. 

Tot venia arran de la queixa pública que feia poc abans Jorge Javier Vázquez, que denunciava una campanya per part de grups d'ultra dreta contra ell. Risto s'ha volgut solidaritzar amb el company, ja que ell també ho ha viscut.

En el cas del publicista, les pitjors crítiques van arribar després d'un programa que van gravar a finals de febrer en el qual els col·laboradors feien broma sobre l'alarmisme que s'havia generat al voltant del coronavirus. Van distribuir un vídeo d'aquell moment setmanes més tard, quan la pandèmia ja s'havia estès per Espanya. És per això que van carregar contra Risto d'una manera brutal, el que ara denúncia: "Em van acusar de riure'm dels morts. Nosaltres ens dediquem a fer humor de tot, però de sobre va començar a morir gent quan abans hi havia representants de l'OMS dient que no ens havíem de preocupar".

Risto dona suport a Jorge Javier Vázquez   Cuatro

Risto dona suport a Jorge Javier Vázquez / Cuatro

 

El vídeo es va fer viral i va començar a rebre "més de 10.000 comentaris negatius al dia". Una situació que el va fer replantejar-se continuar presentant el programa: "No suporto la indecència. Van treure de context aquelles paraules, va ser trending topic durant 17 hores... Tenia dues opcions, o enfonsar-me i quedar-me a casa per no molestar o fer el que vaig fer. Perquè el productor del programa em va trucar i em va preguntar des de quan m'amago". 

Un problema que coneix de prop, per la qual cosa ha volgut donar suport públicament a Jorge Javier: "Tot el meu suport perquè és company i amic i perquè en aquest programa també ho hem patit tots. Com bé ha dit Jorge, aquesta gentussa no ens farà callar". 

Més informació
 

Comentaris