Risto talla un vídeo en directe: "Fora, això em sembla una m..."

Risto Mejide no és un presentador usual. El seu fort caràcter s'uneix als pocs pèls que té a la llengua. No li fa vergonya criticar o carregat contra algú, el que provoca que protagonitzi moltes baralles amb convidats al seu programa. La seva guerra amb Eduardo Inda, per exemple, ha generat un munt de titulars. D'igual manera que les discussions amb Bea Talegón.

Doncs bé, aquest dilluns ha tornat a demostrar que és ell qui mana a 'Todo es mentira'. El crim de les nenes d'Alcàsser torna a estar d'actualitat des de la creació del documental de Netflix, el que feia que en parlessin a plató. Van emetre una entrevista que va fer Juan Ignacio Blanco fa anys parlant sobre teories sobre el cas quan, de cop, van parar les imatges. La càmera tornava a enfocar a plató, el que deixava sorpresos els teleespectadors.

Captura de pantalla del vídeo de 'Todo es mentira' que enfada a Risto  Cuatro

Captura de pantalla del vídeo de 'Todo es mentira' que enfada a Risto / Cuatro

Què havia passat? Havia estat un error de realització? No, era Risto que havia demanat que deixessin d'emetre aquest vídeo. Enfadat perquè no hi ha proves que demostrin aquestes teories conspiranoiques, va exigir que es tallés el vídeo a la meitat per no seguir fent sang. Risto, fent que no amb el cap, va demanar perdó: "Bé, ja ho hem vist... És igual. No ens posarem a desmentir això cada vegada que surti. Ja està".

 
Col·laboradors de 'Todo es mentira'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

La situació era molt estranya i encara no s'acabava d'entendre el que havia passat. Fins que un dels col·laboradors, Antonio Castelo, relatava com havia anat tot mentre reia: "Sóc fan d'un programa en el qual el presentador diu: "Traieu aquest vídeo, que em sembla una merda. Fora!". En sóc molt fan". Unes paraules que no feien gaire gràcia a Risto: "Després em deixen a mi com el dictador, és clar". 

Una nova mostra de la naturalitat de Risto, que no s'ho pensa dues vegades abans de deixar clara la seva postura públicament. 

Més informació
 

Comentaris