Risto carrega durament contra Monedero amb una greu acusació

Risto Mejide suma un nou enemic. El presentador manté una guerra oberta amb Eduardo Inda i Bea Talegón, però també amb Juan Carlos Monedero. El cofundador de Podemos va deixar de ser amic del programa en el moment que van preguntar-li per la crisi del partit, el que sembla que encara no ha perdonat... I és que des de llavors sempre s'ha negat a fer cap declaració a 'Todo es mentira'.

Risto a Cuatro

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

 

La tensió és evident, el que s'ha tornat a evidenciar durant l'últim programa. Tot començava amb l'emissió d'una trucada que han fet a Monedero, en la qual li pregunten per què no vol parlar amb ells: "Ja us ho he dit. No és el tipus de format que a mi em sedueix, la meva actitud és una altra. Però vaja, allà esteu i us he dit que si us puc ajudar a alguna cosa, us ajudo. L'única cosa que dic és que hem de respectar que jo estic treballant a 'Cuatro al dia'. Vam parlar en el seu moment per col·laborar i no va sortir. Doncs ja està. Quan necessiteu alguna cosa, m'ho comenteu, d'acord?", unes paraules amables i cordials que no acabaven de convèncer Risto.

Per què? En publicar unes imatges en les quals es veia Monedero parlant molt amb un reporter mentre ignorava una col·laboradora de 'Todo es mentira' que intentava preguntar-li d'una manera molt respectuosa. Això va enfadar molt el publicista, que va carregar contra ell: "Ell va estar a la defensiva des del principi. Curiosament torna a ser una dona... Natàlia estava fent la seva feina, senyor Monedero. Si a vostè no li agrada contestar preguntes, no es posi al photocall i no digui que té dos minuts. Digui que no en té cap. I, si vol, digui que només té dos minuts per als homes".

 

El va acusar de masclista directament, però no va quedar content amb això: "I si a vostè no li agrada el nostre programa, digui'ns-ho clarament. Vostè el que està denunciat, ho hem denunciat en aquest programa i ho seguirem denunciant malgrat la gent com vostè que no respecta la feina dels altres. Només dic que en algun moment haurem de rectificar perquè tenim amics en comú", va continuar fent referència a Carme Chaparro, la presentadora del programa de Cuatro en el qual col·labora el de Podemos. Una nova guerra oberta que salpica Risto Mejide.

Més informació
 

Comentaris