Així ha estat l'espectacular 'baby shower' de Risto i Laura Escanes

Laura Escanes i Risto Mejide ja compten els dies fins al naixement de la seva filla. El matrimoni està més que entusiasmat davant la seva futura paternitat, que canviarà la seva vida radicalment. La jove influencer està de poc més de cinc mesos, però no han volgut esperar més per celebrar el baby shower de la petita Roma

Envoltats de la família i els seus amics, han seguit la tradició anglosaxona de fer una festa per celebrar la futura arribada del bebè. És habitual que es faci durant l'últim mes de l'embaràs, però sembla que en tenien massa ganes. L'objectiu és que els convidats omplin de regals els futurs pares, que reben coses necessàries per al seu nou dia a dia.

 

 

Una de les característiques d'aquesta festa, que està cada cop més de moda, és fer una taula de dolços. Amb el nom de la nena estampat a tot arreu, han ofert magdalenes, gelats, llaminadures... Tot, amb uns colors pastel com a to predominant i un munt de globus fent la forma de gelats.

Baby shower de Laura Escanes i Risto  instagram

Baby shower de Laura Escanes i Risto /  @lauraescanes

 
Baby shower d'Escanes i Risto  instagram

@lauraescanes

Escanes ha estat la protagonista de la celebració, com és habitual. Vestida amb un disseny de Mango groc amb floretes, ha fet gala d'una panxeta que comença a notar-se cada vegada més.

 

A través d'Instagram, la catalana ha compartit un munt d'imatges d'un dia molt especial. 

Més informació
 

Comentaris