Risto Mejide: "Procuro oblidar la meva època a Operación Triunfo"

Risto Mejide ha tornat a la feina aquesta setmana, després d'una baixa de paternitat que li ha permès gaudir del primer mes de vida de la seva filla Roma. Torna a estar al capdavant de 'Todo es mentira', el que ha compaginat amb una xerrada sobre intel·ligència emocional amb Ana Morgade. Per tal de promocionar-la, ha concedit una entrevista a 'El Español' en la qual fa balanç.

"La tornada a la feina ha anat molt bé. Dilluns vam fer la quarta millor dada històrica i dimarts la vam tornar a superar, així que estem feliços", engegava. Davant les preguntes sobre la seva nova paternitat, no ha volgut donar detalls: "No m'agrada parlar de la meva vida privada, però estem tots bé i feliços".

Risto, 'Got Talent'  Telecinco

Risto a 'Got Talent' / Telecinco

El programa que presenta genera un munt de comentaris a la xarxa, però afirma que no l'obsessiona: "El més important és rebre crítiques de totes les parets. Jo no em tatuo res, però si ho fes, em posaria una frase de Michael Crichton: "Si dius alguna cosa i no molestes a algú és que no has dit absolutament res". 

 

Quan més comentaris negatius ha rebut, ha estat durant la participació a 'Operación Triunfo'. Ara n'ha volgut parlar, el que ha demostrat que no n'està gaire orgullós: "Procuro oblidar aquella època. Ningú la recorda i jo no puc oblidar-la. No vaig ser jo mateix. Ens donaven molt poc temps, vaig dir quatre frases que tenia escrites en un paper perquè estava molt nerviós, però això em va ensenyar el que vaig fer després. Dir res d'això val la pena si no ets honest amb mi mateix. A partir d'aquell moment em vaig prometre que seria honest sempre que fes televisió".

Més informació
 

Comentaris