Risto Mejide, enfadat i contundent, contesta les provocacions d'Inda

Risto Mejide l'ha fet grossa en carregar directament contra Eduardo Inda. L'equip del presentador va emetre aquest diumenge un reportatge sobre la corrupció que hi ha dins de les redaccions periodístiques. Enmig de tota aquesta immersió, van emetre una conversa que feia pensar que Eduardo Inda hauria estat influenciat pel cercle més proper a l'excomissari Villarejo

El director d'OK Diario va contestar amb un atac encara més brutal, amb un article en el seu mitjà en el qual asseguren que han enxampat Risto contractant un detectiu per investigar Inda. Davant d'això, el publicista no feia més que riure a Twitter. 

Durant el matí ha publicat, a més a més, un vídeo en el qual mostra com un equip d'OK Diario el persegueix pel carrer: "Tenim aquí els companys d’OK diario que han vingut a visitar-me. Gràcies Eduardo Inda, però no contestaré a res fins a aquesta tarda a les 15:45 h a Cuatro. Digues hola!".

Davant de tot això, l'expectació que envoltava el 'Todo es mentira' d'aquesta tarda era immensa. Com ha contestat en Risto? Amb un començament de programa ben contundent: "Eduardo Inda no contrasta, no fa la feina de periodista, no truca a Risto per corroborar la història. L'àudio no coincideix amb la imatge. Una nova fake news d'OK Diario".

Todo es mentira  Cuatro

 Cuatro

Risto, visiblement enfadat, ha engegat el programa explicant la polèmica: "48 hores després d'emetre l'informe sobre les clavegueres del periodisme, 48 hores després d'haver-li pintat la cara de nou a Eduardo Inda. Ens despertem amb aquesta notícia... El programa d'avui serà molt curiós. Aquí hi ha moltes qüestions, es barreja el punt personal i el punt professional". I és que en analitzar els vídeos, han pogut desmuntar-los i adonar-se que es tracta d'un muntatge: les imatges es van repetint, l'àudio no coincideix amb els llavis. 

Promo de 'Todo es mentira'

Promo de 'Todo es mentira' / Cuatro

 

"Aquest matí hi ha hagut gent que treballa per Eduardo Inda ha estat fent guàrdia a les portes de la meva casa, no de la meva feina. Han vingut a la meva casa. I jo, òbviament, n'he fet publicitat i he publicat un vídeo. Amb tot això, Inda ens permet fer la segona part sobre les clavegueres del periodisme", ha prosseguit.

Risto a 'Todo es mentira'  Cuatro

Cuatro

Els col·laboradors han analitzat el vídeo d'OK Diario en el qual un redactor del mitjà d'Inda parla amb el presumpte detectiu que hauria contractat Risto. Com? Criticant que Inda hagi anat tan lluny i rient-se, directament, d'ell i del redactor. Una "comedieta" amb una intencionalitat clara, segons Risto. Ara la pilota és a la teulada d'Eduardo Inda. Què farà?

Més informació
 

Comentaris