Risto talla l’al·legat de Talegón: “No puc escoltar més bestieses"

Risto Mejide i Beatriz Talegón segueixen immersos en una guerra oberta. La periodista va escriure un controvertit tuit en el qual aplaudia l'entrevista d'Otegi a TVE, un pensament totalment oposat al publicista. Risto va carregar contra ella públicament, amb un missatge que la deixava verda.

Ella no va callar, com és lògic, i van seguir la discussió a Twitter. Davant d'això, el presentador va convidar-la a 'Todo es mentira' perquè en parlessin. I així va ser, el que va evidenciar que els ànims estan molt lluny de calmar-se: "M'ha semblat immoral titllar d'immens un senyor que pertanyia a una banda terrorista. Dir 'immens' a un terrorista ja em sembla fora de lloc, però a sobre dir-li 'home de pau' quan s'ha demostrat que formava part d'aquesta organització terrorista, premés ell el gallet de la pistola o no, també em sembla indecent. Ningú no té dret a generar dolor. No hi ha cap dolor necessari. Aquella gent no tenia cap dret a matar i no era necessari matar ningú. Aquest senyor és un monstre, que es retracti davant de tots. Potser l'entrevista era necessària, però sense blanquejar".

Davant d'aquest al·legat, Talegón va voler defensar-se: "Parlem de tot i parlem de veritat per una qüestió de democràcia. Recordem les dues sentències d'Estrasburg que asseguren que no va tenir un judici just". Un comentari que va treure de si Risto: "Això que estàs dient sí que em sembla ofensiu per a les víctimes, ho sento molt. Em sembla indecent. Mentre jo estigui en aquest programa, no es defensarà cap terrorista".

Mentre que Risto repetia que necessitava que Otegi demanés perdó, Talegón assegurava que ja ho havia fet. "Sóc defensora de l'estat democràtic i de dret. Estar jutjant una persona per uns fets pels quals ja ha pagat implicaria una condemna perpetua per a tots", deia ella. 

 
Risto i Talegón  Cuatro

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Cuatro

"Beatriz, ja has acabat. De debò. Si us plau, no puc escoltar més bestieses", l'interrompia ell, el que Talegón va interpretar com una "falta de respecte". "T'estic donant contínuament l'oportunitat de defensar-te, però arriba un moment en el qual ja hom s'afarta... Si defensar l'estat de dret és dir 'home de pau' a un terrorista, estem bojos. És una immensa bestiesa", prosseguia Risto visiblement alterat. Una nova discussió entre ambdós que demostra que no es posaran d'acord...

Més informació
 

Comentaris