Risto i Laura Escanes expliquen com serà el seu Nadal

Risto Mejide i Laura Escanes han assistit a l'estrena de la nova pel·lícula de 'Star Wars' acompanyats del fill gran del publicista. Abans d'entrar a veure-la, ell va concedir unes declaracions a 'Diez Minutos' en les quals va alabar la mítica saga i va comentar quins plans tenen per Nadal: "M'agradava molt quan era petit i m'entristeix molt que s'acabi. Aquells que hem crescut amb aquesta saga, perdem alguna cosa. Quan jugàvem, jo sempre feia de Darth Vader".

Aquest serà el primer Nadal que passaran amb la seva filla, la petita Roma de dos mesos i mig. Una nova situació familiar que farà aquestes festes encara més especials: "El Nadal sempre és especial, però efectivament aquest serà el millor. Passarem un Nadal molt tranquil i molt familiar veient els avis, els pares de Laura, que han estat avis per primer cop. Celebrem Reis i Pare Noel, som de tot. I si hi ha alguna tradició xinesa, també la importarem. Els malcriem absolutament". 

Al 2020 demana continuar igual: "El meu propòsit de cara a Any Nou és quedar-me tal com estic. Estic feliç en el pla personal i en el professional no puc ser més feliç. Tinc tres programes i una família estupenda, no puc demanar res més".

Laura Escanes i Risto, a l'estrena de Star Wars   Instagram

Laura Escanes i Risto, a l'estrena de Star Wars / Instagram

 

Li han preguntat sobre la seva paternitat recent: "No estic d'acord amb què hom s'estovi quan és pare, jo crec que hom es completa. Qualsevol fill t'ensenya moltíssim i et fa millor persona, un ésser humà més complet. Amb l'edat que tinc ja comences a deixar de dormir amb el que se superposa amb l'altra, amb el que dormir cinc hores no em suposa cap esforç". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

"La Laura està molt bé, està encantada. Si es planteja un altre bebè ja, això li heu de preguntar a ella. Jo sempre estic feliç amb el que tinc", confessa. 

Més informació
 

Comentaris