Risto i Laura Escanes omplen la xarxa de fotos amb la nena

Risto Mejide i Laura Escanes van donar la benvinguda a la seva primera filla en comú la setmana passada, una nena a qui anomenaven Roma. Després d'un parell de dies a l'hospital, van rebre l'alta i van traslladar-se a casa, on estan gaudint dels primers dies amb la petita. 

Com és habitual en aquests casos, la rutina canvia radicalment i comencen a faltar hores de son. I precisament això han volgut mostrar en les primeres publicacions que han fet amb la nena en braços.

Primer, dues fotos des de l'hospital per donar la benvinguda a Roma en la foto de presentació de la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para expresar todo esto que siento con una sola palabra: GRACIAS. #BienvenidaRoma

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

D'aquí, a publicar una foto de Laura Escanes adormida al sofà davant del bressol, en el qual dorm la seva filla. La descripció gràfica del cansament dels primers dies amb un nounat a casa: "Les dones de la meva vida fent la bacaina"

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las mujeres de mi vida haciendo la siesta. #bienvenidaRoma 🤤

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

L'últim a compartir una instantània digna de pare cansat ha estat el mateix Risto, que hi apareix completament KO: "Doncs la veritat és que no estem gens cansazzzzz", escriu tot fent broma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues la verdad es que no estamos nada cansazzzZzzZzzZzzz #bienvenidaRoma

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Abans que naixés la petita van anunciar que tenien previst intentar mantenir la nena en l'anonimat, per la qual cosa no publicarien cap imatge en la qual se li veiés la cara. De moment estan complint. Com? Per exemple, tapant la seva cara amb una icona en gran d'àngel. Una manera de mantenir-la allunyada d'una expectació mediàtica que l'envolta des d'abans de néixer. 

Més informació
 

Comentaris