Un concursant de 'Got Talent' respon la crítica de Risto amb un atac

Risto Mejide ha tornat a protagonitzar un moment molt tens a 'Got Talent'. El programa ha arribat a la seva tercera semifinal, l'escenari perfecte perquè el publicista es mostri tan àcid com sempre. La discussió més forta va arribar durant l'actuació d'un duo acrobàtic, que va conquistar tots els membres del jurat... excepte a Risto, que els va deixar verds.

"No entenc que sigueu sords. No té sentit que no escolteu. El que ens va agradar a les audicions va ser, precisament, combinar les acrobàcies amb l'humor. No té sentit que deixeu l'humor de costat per fer una altra cosa que ja hem vist moltes vegades. És com anar a un restaurant i que els plats t'encantin i l'endemà tot sigui diferent i més car. El més difícil és agafar el que heu fet abans i evolucionar-lo, el fàcil és el que heu fet, fer una altra cosa que no té res a veure", engegava en Risto. 

Risto Mejide   Telecinco

Risto Mejide a ' Got Talent' / Telecinco

El que no s'esperava era que un dels concursants contestés. Un d'ells va agafar el micròfon per criticar la seva valoració: "Entenc que vulguis més del mateix, però després no diguis que t'agrada que et sorprenguin i que variïn perquè no és així. Però vaja, tu tens la raó...". 

 

Risto no va voler passar per alt que l'acusés de ser contradictori: "Aquí ningú no té la raó, l'art és el que cadascú pensi. La meva opinió és que no vull més del mateix, vull alguna cosa millor i no me l'heu donat". Una altra escena que fa Risto protagonista de 'Got Talent'.

Més informació
 

Comentaris