Risto intenta fer boicot a un concursant i fa esclatar Edurne

Risto Mejide ha tornat a ser protagonista de l'última emissió de 'Got Talent'. Per què? En aquesta última ocasió ha estat causat pel boicot que ha fet a un concursant, el que ha acabat enfadant molt Edurne. Els companys s'han barallat després de l'actuació de Daniel, que jugava amb un tirador i diverses bombetes en moviment. El publicista no s'ha mostrat gens entusiasmat, tot el contrari, ja que l'ha criticat obertament i ha premut el botó vermell que demana que pari el xou: "A veure si endevinem què és el que vol promocionar, perquè estem per jocs nosaltres... La gent cada vegada ve amb coses més estranyes. Ja està l'espectacle? Això és tot?".

Davant d'això, Edurne esclatava contra Risto: "He viscut una cosa que podria considerar maldat. Li he dit que si volia polsar, que no ho fes quan estaves concentrat i ho ha fet igualment. No t'ha desconcentrat, has demostrat el teu talent. Bravo. Ell és dolent". 

Risto Mejide a 'Got Talent'  Telecinco

Risto Mejide a 'Got Talent' / Telecinco

Com es defensava Mejide? "Jo he tractat de fer-li un favor. He vist que aquest espectacle no anava a cap lloc i he pensat en afegir-li una mica més d'emoció, però ni així. A mi, sincerament, per molta habilitat que tinguis amb el tirador això per mi no és un espectacle. Per mi és un no".

 

"Sí, el Circ del Sol! Guau, al fil d'una carta. Estic al·lucinant", ironitzava Risto mentre donava l'esquena al concursant.

Més informació
 

Comentaris