Inda torna a envestir Risto: “Està implicat en una trama de corrupció”

Eduardo Inda ha declarat la guerra contra Risto Mejide. Des que el publicista l'assenyalés directament en un documental que feia pensar que tenia relació amb la trama corrupta de l'excomissari Villarejo, que carrega contra ell de totes les maneres imaginables. Primer va publicar unes imatges -manipulades- amb les quals volia demostrar que Risto havia contractat un detectiu privat per a investigar-lo. 

L'últim atac el va dirigir contra una de les seves col·laboradores, Marta Flich, a qui va acusar de ser una "mantinguda" i d'aprofitar-se de la seva relació amb un net de Franco. Això va enfadar molt Risto, però ho ha fet encara més que Inda hagi tornat a intentar desacreditar-lo. Com? Ara, amb un atac encara més brutal. El director d'OK Diario ha publicat una informació que atempta directament contra la vida professional de Risto: "La Justícia investiga l'empresa de Risto 'After Share' per cobrar d'una trama corrupta en el BBVA". Sota aquest titular acusa Risto de ser "còmplice" dels moviments corruptes de l'empresa.

Eduardo Inda i Risto Mejide

Eduardo Inda i Risto Mejide / Cuatro

Davant d'això, Risto no ha volgut callar. La guerra sembla no tenir final, tal com evidencien les seves paraules a 'Todo es mentira': "Eduardo Inda, que sé que m'estàs veient. La setmana passada vas intentar-ho dient que havia contractat un detectiu privat i et va sortir malament. Aquesta setmana vas anar darrere la meva companya Marta Flich amb el potser, major atac masclista, repugnant i menyspreable que mai hagi vist; tot fent servir la vida privada d'algú per tractar de desprestigiar-la, i també t'ha sortit malament".

"Avui carregues contra el meu soci Marc Ros, el meu amic, company i gairebé germà. Una persona a qui conec, respecto i estimo des de fa més de 20 anys. De tot el que publiques, anem primer a què és cert i acabem abans. Perquè sí, és cert que el meu soci ha declarat en un judici com a administrador d'una companyia que teníem junts, fins aquí, l'única veritat. Però anem a les mentides".

Un discurs que ha fet visiblement enfadat, tot just abans d'enumerar punt per punt tot el que comenta Inda per anar aclarint-ho i dient la veritat. "I dic presumpte perquè estimat Eduardo Inda, sembles nou en això perquè no menciones aquesta paraula. Tu no dius 'presumpta' i em sorprèn perquè és un cas del qual encara no hi ha sentencia", prossegueix.

 
Risto Mejide  Todo es mentira

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

"Per què no vens per mi Eduardo Inda? Què passa, que t'he fet pupeta? No tens res més? Que sàpigues que no m'has fet ni pessigolles, Inda, que seguirem aquí a Cuatro totes les tardes desmentint tota la brossa que tu i els teus vulgueu publicar", va acabar en to amenaçant. Una nova picabaralla que evidencia que la seva relació és irrecuperable. 

Més informació
 

Comentaris