Al·legat contundent de Risto contra PP i PSOE: "Delinqüents tots"

Risto Mejide i l'equip de 'Todo es mentira' han analitzat la sentència del cas dels ERO, el qual ha condemnat diversos dirigents del PSOE a Andalusia. La resolució judicial ha tornat a posar sobre la taula un tema estrella de les tertúlies televisives, la corrupció. Un delicte que ha implicat polítics del PP, però ara també del PSOE.

Els dos principals partits polítics espanyols estan tacats, el que fa que molts estiguin comparant el cas ERE d'Andalusia amb la trama Gúrtel del PP. El programa de Risto es disposava a fer el mateix quan ell va fer un cop sobre la taula, una pausa amb la qual pretenia fer reflexionar els teleespectadors.

Risto   'Todo es mentira'

Risto a 'Todo es mentira' / Cuatro

"El banc d'Espanya ha elevat a 65.725 milions d'euros el rescat a la banca i dona per perduts altres 300 milions de Bankia. És clar, posem aquesta xifra al costat de les altres i pensem que PP i PSOE no han robat tant... Però al final, és igual. Es tracta de gent robant. Siguin d'esquerra o de dreta, t'ho has emportat cru i això segueix sent igual de dolent. A un costat i a l'altre".

 

"Deixem de comparar delinqüents i lluitem contra la delinqüència. Són delinqüents tots", sentenciava com a punt final d'un discurs que ha rebut molts aplaudiments. Deixem les sigles polítiques de costat i condemnem els lladres.

Més informació
 

Comentaris