Clatellada de Risto a la monarquia: "No hauríem de tenir-ne"

Risto Mejide ha protagonitzat un moment molt comentat durant l'última emissió de 'Got Talent'. Tot començava amb l'actuació de dues noies, que interpretaven un número de salsa. En acabar, la mare d'una elles pujava a l'escenari i feia una dansa xinesa que acabava amb la coronació de Risto, a qui anomenava emperador: "Quan li entregui aquest diploma daurat, Risto serà emperador".

Davant d'aquest xou, Paz Padilla demana tothom que es posessin de genolls davant d'ell. Però Risto es mostrava benèvol: "Podeu aixecar-vos", deia pocs segons després. Edurne, per seguir amb la broma, li preguntava per què havia durat tan poc: "Ja no ets emperador? Què ha passat?". Una pregunta innocent que provocava una frase de Risto que ha provocat una allau de comentaris a Twitter: "El meu regnat ha durat el que han de durar les monarquies, res".

 
Risto Mejide a 'Got Talent'  Telecinco

Risto Mejide a 'Got Talent' / Telecinco

Risto a 'Got Talent'  Telecinco

 Telecinco

D'aquesta manera tan contundent, el publicista ha evidenciat que està a favor de la instauració d'una república. Una clatellada pública a la Casa Reial que torna a manifestar la ideologia del català.
 

 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?