Risto, maliciós amb Cifuentes: "Parla'ns com a experta en cremes"

Cristina Cifuentes s'ha estrenat a 'Todo es mentira', el que demostra que està conscienciada a tornar al focus mediàtic per la porta gran. Des que es filtrés que Telecinco li havia proposat concursar a 'Supervivientes', que no para d'aparèixer a televisió. Com ha aprofitat Risto Mejide el fitxatge de l'expresidenta de la comunitat de Madrid?

La taula de debat del programa estava comentant l'extensió del coronavirus xinès, el que consideren que s'està exagerant. El presentador considera que a la xarxa s'estan compartint uns vídeos que contribueixen a augmentar l'alarma entre la població: "S'ha d'esperar a veure què diuen els metges, però crec que es pot controlar".

A 'Todo es mentira' parlen del coronavirus   Cuatro

A 'Todo es mentira' parlen del coronavirus / Cuatro

I d'aquí, a enviar una picada d'ullet maliciosa a Cristina Cifuentes: "I tu que ets una experta, hi ha cremes contra el coronavirus?", tot fent referència al seu vídeo polèmic que la mostrava robant cremes en un supermercat.

Cifuentes no va ignorar el doble sentit de la seva pregunta: "Una experta? Segur que hi ha algunes. El que vaig a fer és tossir a cadascú de vosaltres de manera individual". Risto es justificava, dient que havia fet broma per trencar el gel. Mentre que un altre col·laborador punxava encara més: "Compte, Cristina, que això està ple de càmeres".

Cristina Cifuentes comenta el coronavirus   Cuatro

Cristina Cifuentes comenta el coronavirus / Cuatro

 

Finalment Cristina opinava en sintonia amb Risto: "Em sembla greu que es provoqui tant alarmisme amb un virus que en principi no és normal i que en principi es pot controlar". Ara bé, tornaven a preguntar-li per l'escàndol de les cremes: "Jo he tingut de tot amb tots els diaris, menys amb aquesta casa. Excepte algunes excepcions, hi ha hagut alguns periodistes que em parlaven i jo treia el crucifix i deia "enrere, Satanàs!". Però ara estic en un programa que es diu 'Todo es mentira'...". 

De ben segur que la seva col·laboració amb el programa deixa moments molt comentats. 

Més informació
 

Comentaris