Risto ataca Bea Talegón per defensar públicament Otegi

Risto Mejide segueix a l'ull de l'huracà. La guerra oberta amb Eduardo Inda encara el persegueix, però avui és notícia per un enfrontament amb Bea Talegón. La periodista va enfadar-lo durant la seva intervenció a 'Todo es mentira', una entrevista que va aprofitar per defensar TV3 i menystenir els teleespectadors espanyols que prefereixen 'Supervivientes' als informatius. Van discutir-se de valent, però ara és un altre tema el que els ha enfrontat.

Posem-nos en context. El canal 24H de TVE rebia Arnaldo Otegi com a part de la ronda d'entrevistes que estan fent amb els líders dels grups polítics representats en el Congrés. Que el convidessin no va fer gens de gràcia a PP i Ciutadans, per exemple, que van formalitzar la seva queixa. Mentre Twitter s'omplia de crítiques cap a la cadena per donar-li veu, Talegón es desbancava de la resta i aplaudia la seva presència a televisió.

Arnaldo Otegi  TVE

Arnaldo Otegi / TVE

Ho feia amb unes controvertides paraules: "Immens Arnaldo Otegi. Tant de bo et veiem més i puguis explicar-li a tothom sobre totes les víctimes i tots els botxins. Quina falta que ens fa. Una abraçada forta i gràcies per ser un home de pau i demòcrata. A tots ens fa falta desmuntar els relats falsos".

Arran d'això, la periodista ha rebut desenes d'amenaces, el que ja ha denunciat. Però Risto Mejide també ha volgut dir la seva: "Estimada Beatriz, ningú té dret a matar un altre ésser humà i no, no existeix cap mort necessària. L'única cosa 'immensa' d'un terrorista que no demana perdó és la seva immoralitat. I mentre no ho faci, seguirà sent un terrorista. Ni home de pau ni hòsties".

Òbviament, Talegón no ha callat i ha obert foc contra Risto: "Estimat Risto Mejide. Ningú té dret a matar ningú. I no existeix cap mort necessària. Fins on sé jo, a Arnaldo Otegi no pots acusar-lo d'haver matat ningú. I se'm fa estrany que pretenguem encasquetar-li a ell els morts d'altres". 

 

I d'aquí, a preguntar-li si reprendrà l'entrevista pendent que li va demanar a Otegi i seguir defensant-se: "Per cert, Risto, dins d'aquesta estranya i evident perseverança en voler anar per mi: explicar-te que aquest tuit parlava d'una entrevista i de la necessitat de parlar de totes les víctimes. Totes. Menyspreu qualsevol violència i condemno totes les morts. Gal també. I tu?".

Una nova mostra de la tensió que hi ha entre ells dos. Ja han anunciat que Talegón acudirà a 'Todo es mentira' aquesta tarda per seguir parlant-ne. De ben segur que tornen a enfadar-se...  

Més informació
 

Comentaris