Els reis Guillem i Màxima dels Països Baixos, obligats a demanar perdó

Els reis Guillem i Màxima dels Països Baixos han hagut de demanar perdó públicament després que s'hagi filtrat una fotografia de les seves vacances a Míkonos. Per una banda, als ciutadans holandesos els fa ràbia que no passin l'estiu en el seu país per fomentar el turisme nacional com fan altres monarques. Però això no és el més greu, sinó que els hagin caçat en un iot  de dos milions d'euros i passejant per l'illa sense mascareta ni guardant distància de seguretat.

 

 

Queda clar que no segueixen les normes, el que no ha agradat gens tenint en compte que ocupen un càrrec que haurien d'aprofitar per donar exemple. Ha estat tan dura la resposta a la xarxa que s'han vist obligats a demanar perdó des del perfil oficial de la Casa Reial: "En els mitjans ha aparegut una foto en la qual mantenim molt poca distància. En l'espontaneïtat del moment, no vam fer cas i per descomptat que hauríem d'haver-ho fet perquè el compliment de les normes del coronavirus també és fonamental durant les vacances per evitar contraure el virus". 

 

Aquestes paraules no han acabat de convèncer, ja que el mal està fet. Twitter s'ha omplert de crítiques als monarques, que no s'amaguen durant unes vacances privades que els estan deixant en evidència. 

Els paparazzi els han trobat sense cap mena de problema, el que ha permès veure la reina en banyador: amb un biquini en verd militar i aplicacions geomètrics. En una jornada de platja per a ells dos sols, les que no es veuen són les seves filles. 

 

No agrada que faci un mes i mig que estan de vacances i encara menys que no es tallin a l'hora de treure pit de iot caríssim i poc respecte per les normes contra la Covid-19. Una actitud irrespectuosa i criticable que ja els està generant conseqüències. 

 

Comentaris