La reina Sofia, somrient a la terrassa d'un bar amb uns amics

La reina Sofia ha estat amagada durant tota la seva estada a Mallorca. És el primer cop que passa l'estiu oculta entre les parets del palau de Marivent sense sortir, una actitud estranya que xoca amb la d'altres anys en els quals es deixava veure pràcticament cada dia. De compres, sortides amb amics, visites a exposicions o concerts... No parava, però la crisi institucional d'enguany l'ha forçat a adoptar un paper molt més discret.

S'esperava que s'oferís una sortida dels reis Felip i Letícia amb ella i les nenes, una estampa familiar que han preferit estalviar-se per no fer parlar més després de tota la polèmica amb el rei Joan Carles. Ara bé, ha estat marxar ells i la reina Sofia ha tornat a sortir. Sorprèn que les càmeres l'hagin enxampat poc després de la marxa de la resta de la família. Però sí, aquest dimecres ha aprofitat per reaparèixer públicament de la mà de la seva germana Irene i un parell d'amics: Tatiana Radziwill i el seu marit. 

 

Junts acudien a una terrassa per prendre unes begudes i posar-se al dia, després d'un passeig per Palma en el qual es va mostrar somrient i molt atenta. Duia un dels conjunts habituals en el seu armari, format per una camisa ampla i un pantaló estampat. Què van prendre? Sofia va demanar un te, mentre que la germana hauria demanat una Coca-Cola i la parella d'amics uns cafès amb llet.

La reina Sofia hauria decidit quedar-se a Marivent fins a finals de mes, quan haurà de decidir què fer ara que el marit ha marxat a viure a l'estranger. Fonts properes a la Casa Reial donen per fet que l'emèrita continuarà vivint a La Zarzuela i que res no canviarà per a ella, simplement que viurà una mica més alleugerida en haver-se fet oficial la seva separació amb Joan Carles. 

Més informació
 

Comentaris