On és la reina Sofia? Preocupa la seva desaparició mediàtica

On és la reina Sofia? Molts estan preocupats per la monarca, ja que fa pràcticament un mes que no es deixa veure públicament. L'últim cop que va aparèixer va ser durant el mercat de Nuevo Futuro, una sortida solidària que va fer de la mà de la reina Letícia. Allò va tenir lloc el 19 de novembre, des de quan no es veu la reina emèrita.

A diferència del seu marit, que va jubilar-se de l'agenda institucional fa uns mesos, ella en principi continua amb la tasca de representar la Corona. On és durant aquestes dates amb tantes audiències amb les ONG que presideix?

El que és més curiós és que de Joan Carles sí que hem tingut notícies, ja que l'hem vist a Sanxenxo i a Barcelona. 'Vanitatis' deixa caure que la reina Sofia podria estar amagant-se a Grècia, on hauria tornat per fer companyia al seu germà Constantí. Un viatge que hauria fet després de passar uns dies en solitari a Mallorca, tancada en el seu estimat palau de Marivent.

La reina Sofia  Europa Press

La reina Sofia / Europa Press

 

Sembla que hi haurà una trobada familiar durant la nit de Nadal a La Zarzuela, on Felip i Letícia esperen la infanta Elena i els fills, els reis emèrits i les duquesses de Badajoz i Soria. És bastant improbable que convidin la infanta Cristina, que durant aquells dies estarà acompanyada d'Iñaki Urdangarin en el que serà el seu primer permís penitenciari. El convidaran a Palau? O tornaran a fer-li el buit? Hi haurà fotografia familiar? 

Més informació
 

Comentaris