La reina Sofia decideix quedar-se a Palma

Els reis Felip Letícia han marxat de Mallorca després d'uns dies que han aprofitat per visitar també Menorca i Eivissa. Les illes Balears han estat l'última parada de la gira que han fet aquest estiu, uns viatges amb els quals pretenien deixar-se veure per fer les delícies dels monàrquics. Han estat acompanyats de les seves filles i també la reina Sofia, que els esperava en el palau de Marivent. És el seu refugi des de fa anys, on s'hi ha estat bona part de l'estiu amb la seva germana Irene. 

I ara que s'ha tornat a quedar sola, què farà? Alguns mitjans donen per fet que s'hi quedarà aquests últims dies d'agost. Sembla que espera companyia, a més a més, concretament la de la infanta Elena. La filla gran dels emèrits ha estat de vacances a Bidart amb la infanta Cristina i la família Urdangarin, uns dies en família que deixen pas a una setmana amb la mare.

La reina Sofia   Europa Press

La reina Sofia / Europa Press

El que genera molt dubte és la possible presència de la infanta Cristina, que no s'ha comunicat ni s'espera que es faci. De fet, és probable que fos una estada secreta i sense cap sortida en públic.

 

És estrany que la reina Sofia estigui amagada a dins de Palau sense deixar-se veure. Els fotògrafs només l'han captat en una tarda de compres, el que sobta perquè ha faltat a algun dels seus compromisos habituals durant l'estiu. De ben segur que la fugida del seu marit cap als Emirats Àrabs té molt a veure amb aquesta actitud, la que es dona durant l'estiu més atípic i preocupant dins de la Casa Reial. 

 

Comentaris