La reina Sofia pren una sorprenent decisió: es muda a Grècia

La reina Sofia està desapareguda des de fa unes setmanes. No ha aparegut a cap acte oficial ni cap fotògraf l'ha vist enlloc. On es troba? La revista 'Semana' sembla tenir la resposta, i és que treu en portada que l'emèrita està travessant una situació molt delicada que l'hauria portat a prendre una decisió dràstica: mudar-se a Grècia.

La reina Sofia, a la portada de la revista Semana

La reina Sofia, a la portada de la revista 'Semana'

 

El seu germà, l'exrei Constantí de Grècia, està tenint aquests últims mesos molts problemes de salut. Això tindria molt preocupats les germanes, que estarien fent tot el possible per estar al seu costat. El passat 2 de juny, de fet, Sofia va posar rumb a Atenes per fer-li costat durant el seu aniversari. Una fotografia familiar va treure a la llum l'aspecte actual del monarca grec, que té preocupat tots els monàrquics del país.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Prince Nikolaos (@skylightchaser) el

La Casa Reial grega ha desmentit aquesta informació, ja que mantenen que Constantí es troba "perfectament". Això no ha impedit que alguns mitjans grecs assegurin que l'han ingressat per culpa d'un infart, el que no ha estat confirmat.

La revista 'Semana' s'arrisca i afirma contundentment que és cert, que l'antic rei dels hel·lens no es troba bé i això ha fet que Sofia prengui la decisió de traslladar-se temporalment a Grècia per estar amb ell. Diuen que s'instal·larà a la casa del germà a Porto Jeli, el que no li impedirà, per això, que es perdi les vacances familiars a Mallorca.

Segueix amb el pla de complir amb l'agenda personal i institucional i traslladar-se aviat al palau de Marivent, on es reunirà amb els seus nets. La seva intenció seria passar el màxim temps possible amb el germà fins que el vegi més recuperat i pugui dirigir-se a Mallorca un cop s'hagi quedat més tranquil·la.

 
La reina Sofia, amb Letícia i les nenes al mercat  Europa Press

La reina Sofia, amb Letícia i les nenes al mercat de Palma de Mallorca / Europa Press

Totes les mirades estan centrades a la casa del seu germà, per això, ja que és habitual que surti a navegar sovint. En cas de ser cert que es troba bé, el veurem a bord per desmentir-ho?

Més informació
 

Comentaris