On era la reina Sofia durant el comiat de Joan Carles?

El rei Joan Carles ja és, oficialment, un monarca retirat de la vida pública. L'emèrit ha pres la decisió de deixar de representar la Corona, per la qual cosa no tornarà a aparèixer a cap acte. El seu nom va desaparèixer de l'agenda oficial el passat cap de setmana, el que va celebrar amb un comiat molt especial. On? A la plaça de toros de Las Ventas.

Hi va anar acompanyat de la infanta Elena, Froilán, i la seva germana la infanta Pilar i la neboda, Simoneta Gómez-Acebo. La família va ocupar els seients d'honor de la tribuna dedicada, precisament, a la mare del rei Joan Carles. El problema? Que tothom es preguntava per què la reina Sofia no havia acompanyat el seu marit en un moment tan important. S'ha acabat la farsa?

Comiat públic del rei Joan Carles  Europa Press

Comiat públic del rei Joan Carles / Europa Press

Fa temps que s'especulava amb la ruptura total del matrimoni, però les últimes aparicions públiques de la parella havien estat summament tendres i sorprenents. Què ha passat, doncs? Era tot un paperot?

 

Ara hem pogut saber on era la Reina durant aquella tarda, gràcies al seu nebot Nicolás de Grècia. I és que ha publicat una foto que evidencia que Sofia prefereix la família grega als Borbons. Per què ho diem, això? En haver sortit a la llum que l'emèrita va acudir a l'aniversari del seu germà Constantí en comptes d'anar als toros amb el seu marit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday for my father yesterday!

Una publicación compartida de Prince Nikolaos (@skylightchaser) el

Sofia sempre ha pres partit en la causa animalista, per la qual cosa no sorprèn que no anés a la correguda de bous. Però tampoc no va fer acte de presència al dinar familiar d'abans... Com dèiem, va preferir viatjar fins a Grècia per celebrar el 79è aniversari de l'exrei.

Sempre ha estat molt unida a la seva família hel·lena, el que ha tornat a evidenciar. Però no ho ha fet sola: els prínceps Irene, Nicolás Teodora i la reina Ana Maria tampoc no s'han volgut perdre aquesta celebració. Somrients i alegres, la reina Sofia s'ha mostrat molt feliç de tornar a Atenes amb ells. La veurem molt més per allà ara que ja no ha d'acompanyar al marit en els actes oficials? 

 

Més informació
 

Comentaris