La reina Sofia, com si res: de compres en un centre comercial de Mallorca

Què passarà ara amb la reina Sofia és una de les grans incògnites que genera el comunicat de la Casa Reial. Fa anys que és evident que el matrimoni amb Joan Carles I està trencat, però realment no els importa confirmar-ho d'aquesta manera? Perquè l'escrit no fa cap referència a l'emèrita, el que deixa clar que ella continuarà a La Zarzuela mentre que el marit viurà en un país estranger. 

Mentre tothom especula amb el destí secret de l'emèrit, la reina Sofia es troba gaudint de les vacances de cada estiu a Mallorca. La monarca està acompanyada de la seva germana Irene, mentre esperen l'arribada de Felip, Letícia i les nenes. Fins ara havia estat tancada a palau, sense sortir ni deixar-se veure. Fonts properes, de fet, deien que la veien decaiguda i entristida per la situació del seu marit.

Doncs bé, els paparazzi traslladats a l'illa l'han caçat de compres i amb un gran somriure. Sembla que l'emèrita està millor del que deien. 'Vanitatis' explica que l'han vist en un conegut centre comercial de l'illa, on s'han estat una hora. Per tal de no cridar l'atenció, Sofia i Irene van anar en cotxes diferents i a la sortida van intentar evitar els fotògrafs. Com? La princesa grega va sortir per la porta principal, mentre que Sofia va optar per passar inadvertida en sortir per una altra porta. No va poder evitar les fotos, però. 

La reina Sofia, enxampada a la portada de 'Diario de Mallorca'

La reina Sofia, enxampada a la portada de 'Diario de Mallorca'

 

Amb roba informal, mascareta i amb una bossa d'una botiga de maquillatge de preus assequibles. Alguns testimonis afirmen que la gent que la va reconèixer va aplaudir en veure-la. Una aparent normalitat que sobta tenint en compte la delicada situació que travessa la família. 

Més informació
 

Comentaris