La reina Sofia, "molt angoixada" durant el confinament

La reina Sofia està passant el confinament a La Zarzuela, en un pis diferent que el rei Joan Carles. Ni tan sols en una situació tan dura i excepcional els reis emèrits deixen de banda les seves diferències, segons informen fonts properes a Palau. 

La crisi sanitària que travessa el país tindria la monarca molt angoixada, tal com explica avui 'Vanitatis'. Està tancada a casa amb la seva germana Irene, ja que ambdues formen part del col·lectiu de risc i han d'anar amb compte. Estarien ocupant el temps amb sessions de música clàssica, estudi d'arqueologia... I moltes trucades a la seva família grega, la que viu a Atenes.

Estarien summament preocupades per la salut del rei Constantí, que està a punt de celebrar el seu 80è aniversari. En aquests últims anys no ha gaudit de bona salut, precisament, amb un ictus i diferents problemes que l'han confinat a una cadira de rodes.

El rei Joan Carles, amb la reina Sofia  Europa Press

El rei Joan Carles, amb la reina Sofia /  Europa Press

 

Fonts de la casa reial grega asseguren que també està aïllat per precaució, ja que un contagi podria arribar a ser molt perillós per a ell. La reina Sofia l'estaria trucant diàriament per controlar com està, una preocupació que la tindria "molt angoixada". Dies difícils també en les monarquies, que no queden lliures de contagi.

Més informació
 

Comentaris