La reina Sofia reapareix durant l'alliberament d'una tortuga

La reina Sofia ha viscut un estiu molt complicat des que s'anunciés que Joan Carles I s'ha traslladat a viure fora d'Espanya. Totes les mirades estaven posades en ella, ja que el comunicat no especificava què passarà amb l'emèrita. De moment no hi ha res confirmat, però sembla que es quedarà a viure a La Zarzuela com si res no hagués passat. Fins que acabi l'estiu, per això, continuarà en el palau de Marivent de Palma. És un dels seus refugis preferits, en el qual l'hem vist també aquest matí.

La reina Sofia   Fundación Palma Aquarium

Fundación Palma Aquarium

Pràcticament no ha sortit del palau en tot l'estiu, però aquest matí ha volgut deixar-se veure durant l'alliberament d'una tortuga marina a mar obert. Es tracta d'un acte de la fundació Palma Aquarium, que té com a objectiu el benestar de la fauna marina de les Illes Balears. 

Protegida amb mascareta i vestida amb una brusa estampada en tons blaus i pantalons blancs, s'ha mostrat molt atenta i somrient. Parlem d'una tortuga de 46 kg que va ser rescatada el passat 20 de juliol amb lesions a la closca i problemes de flotació. Ha estat cuidada en un centre veterinari i ja està llesta per tornar al seu hàbitat natural, un esdeveniment que la Reina no s'ha volgut perdre.

 
La reina Sofia, en una expedició   Fundación Palma Aquarium

La reina Sofia, en una expedició / Fundación Palma Aquarium

La reina Sofia participa en la lliberació d'una tortuga   Fundación Palma Aquarium

 Fundación Palma Aquarium

Sempre ha mostrat molt interès en els animals, una de les passions que més se li reconeixen d'igual manera que la cura que intenta tenir sempre pel medi ambient.

Més informació
 

Comentaris