Joan Carles I, irreconeixible: abraçades i carícies a la seva neta

Alguna cosa està passant a Palau. Després de mesos de crítiques cap al rei Joan Carles, que va optar per fer la seva vida i passar olímpicament dels compromisos reials, sembla que ha decidit canviar radicalment d'actitud. La reina Sofia no s'ho deu creure... Va arribar a demanar al seu fill que no la fes coincidir més amb el marit, el que evidenciava com de tensa que era la situació. I és que les últimes setmanes ens mostren un emèrit molt diferent.

Primer de tot, és destacable que hagi aparegut de la mà de Sofia en quatre ocasions només aquest mes... Què està passant? S'ha adonat que necessitaven solucionar les coses? 

Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open  Europa Press

Europa Press

 

Sigui com sigui, el que més sorprèn és que no només està tendre amb la dona. I és que els fotògrafs l'han enxampat aquest dimecres molt còmplice amb un altre membre de la família, la seva neta Victoria Federica.

Sempre s'ha dit que és la seva neta preferida, o almenys amb la que més evidencia la seva estima. Fa un parell d'anys el van veure fent-li carícies i abraçant-la públicament; una actitud que ara han tornat a repetir.

Joan Carles i Victoria Federica  Europa Press

Europa Press

 
Joan Carles i Victoria Federica 2  Europa Press

 Europa Press

Sense paraules s'han quedat els periodistes congregats a les portes de Las Ventas, durant l'inici de temporada que ha presidit Joan Carles. L'emèrit no s'ha volgut perdre aquesta important cita del toreig, a la qual ha assistit acompanyat de la seva inseparable filla la infanta Elena i la seva neta. 

Victoria Federica torna a demostrar que ha heretat l'afició pels toros del seu avi, a qui s'estima un munt. I és que l'abraçada que li ha fet davant les càmeres ha estat molt tendre i espontània. Tornarem a veure'ls junts aviat?

Més informació
 

Comentaris