La imatge més esperada de Joan Carles: reapareix abans de jubilar-se

El rei Joan Carles ha donat la sorpresa aquesta setmana en anunciar que té previst retirar-se de la vida pública el pròxim 2 de juny. En una carta dirigida al rei Felip, l'emèrit assegura que ha arribat el moment de fer una passa al costat i deixar de representar la Corona en els actes públics. Toca descansar i gaudir de la 'jubilació', una notícia que donava ales als tuitaires per fer broma sobre el seu cansament... Són molts els cronistes reials que han volgut acomiadar-se d'ell amb una columna d'opinió, però encara cap membre de la família reial s'ha pronunciat al respecte.

Els fotògrafs anaven bojos buscant una fotografia del rei Joan Carles, la primera després de l'anunci. I aquest dimecres, finalment, ha arribat. El rei emèrit ha aparegut públicament en un dels seus escenaris preferits: la plaça de toros de Las Ventas. Allà s'ha deixat veure envoltat d'amics, durant una correguda de bous que l'hauria fet gaudir de valent.

Rei Joan Carles  Europa Press

El rei Joan Carles reapareix a Las Ventas / Europa Press

Rei Joan Carles als toros  Europa Press

 Europa Press

A diferència de les últimes vegades, Joan Carles hi ha anat sense cap membre de la seva família. Ni la infanta Elena ni Victoria Federica l'han acompanyat en aquesta ocasió, el que pot evidenciar que eren conscients que els fotògrafs el volien només a ell.

 
Rei Joan Carles a las ventas  Europa Press

 Europa Press

Somrient, amb bona cara i relaxat. Si una cosa està clara, és que a partir d'ara el veurem encara més a places de toros. La seva nova rutina? És probable que passi per Las Ventas, restaurants de luxe i les competicions de vela. 

Més informació
 

Comentaris