Imatge insòlita de Joan Carles i Sofia, còmplices i somrients al tennis

S'ha parlat fins a l'avorriment de la mala relació entre els reis Joan Carles i Sofia. Els constants menyspreus de l'emèrit van acabar afartant la seva dona, que hauria arribat a l'extrem de demanar que no la fessin coincidir més amb ell. Ara bé, alguna cosa ha canviat... I és que ara no se separen.

El matrimoni reial ha canviat d'estratègia, el que fa pensar que Sofia l'hauria perdonat de nou. Després de passar mesos sense anar a cap acte junts, han acudit a dos seguits només aquest cap de setmana. S'han vist més aquest mes que en tot l'últim any... Què haurà passat?

Primer de tot, els vam veure a la capella ardent d'Alfredo Pérez Rubalcaba. Hi van acudir dissabte, en una imatge tendra al costat de la vídua del polític. Però és que aquella mateixa tarda van tornar a posar davant dels fotògrafs. On? A un escenari totalment diferent amb una actitud que no tenia res a veure.

El rei Joan Carles i Sofia, en el funeral de Rubalcaba 2 Casa Reial

El rei Joan Carles i Sofia, en el funeral de Rubalcaba / Casa Reial

Situació: Mutua Open de Madrid, amb Rafa Nadal jugant-se passar a la final en un partit contra Tsitsipas. A la grada? Els reis Joan Carles i Sofia molt còmplices i somrients, en unes imatges que els fotògrafs no es creien.

Carícies, riures, confidències... El matrimoni va assistir al partit molt ben vestits i contents, tot saludant els altres famosos i compartint una tarda ben amena.

 
Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open  Europa Press

Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open /  Europa Press

També els hem vist a Alemanya animant el seu net Pablo Urdangarin en un partit d'handbol i en el funeral del gran Duc de Luxemburg, el que fa pensar que els ànims estan ben calmats. Seguiran molt de temps amb aquesta imatge de sintonia?

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?