Imatge insòlita de Joan Carles i Sofia, còmplices i somrients al tennis

S'ha parlat fins a l'avorriment de la mala relació entre els reis Joan Carles i Sofia. Els constants menyspreus de l'emèrit van acabar afartant la seva dona, que hauria arribat a l'extrem de demanar que no la fessin coincidir més amb ell. Ara bé, alguna cosa ha canviat... I és que ara no se separen.

El matrimoni reial ha canviat d'estratègia, el que fa pensar que Sofia l'hauria perdonat de nou. Després de passar mesos sense anar a cap acte junts, han acudit a dos seguits només aquest cap de setmana. S'han vist més aquest mes que en tot l'últim any... Què haurà passat?

Primer de tot, els vam veure a la capella ardent d'Alfredo Pérez Rubalcaba. Hi van acudir dissabte, en una imatge tendra al costat de la vídua del polític. Però és que aquella mateixa tarda van tornar a posar davant dels fotògrafs. On? A un escenari totalment diferent amb una actitud que no tenia res a veure.

El rei Joan Carles i Sofia, en el funeral de Rubalcaba 2 Casa Reial

El rei Joan Carles i Sofia, en el funeral de Rubalcaba / Casa Reial

Situació: Mutua Open de Madrid, amb Rafa Nadal jugant-se passar a la final en un partit contra Tsitsipas. A la grada? Els reis Joan Carles i Sofia molt còmplices i somrients, en unes imatges que els fotògrafs no es creien.

Carícies, riures, confidències... El matrimoni va assistir al partit molt ben vestits i contents, tot saludant els altres famosos i compartint una tarda ben amena.

 
Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open  Europa Press

Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open /  Europa Press

També els hem vist a Alemanya animant el seu net Pablo Urdangarin en un partit d'handbol i en el funeral del gran Duc de Luxemburg, el que fa pensar que els ànims estan ben calmats. Seguiran molt de temps amb aquesta imatge de sintonia?

Més informació
 

Comentaris