El rei Joan Carles i Sofia, un matrimoni trencat: "Ni parlen ni es veuen"

Pilar Eyre ha tornat a obrir la caixa de pandora. La cronista reial ha opinat sobre el recent comiat de Joan Carles, que ha abandonat la vida pública per sorpresa. A 'Tot es mou' han volgut saber què opina Eyre sobre la retirada de l'emèrit, per la qual cosa l'han convidat a plató. El resultat? Una entrevista en la qual ha deixat uns quants titulars.

Primer de tot, ha volgut analitzar els possibles motius que podrien haver motivat Joan Carles a prendre aquesta decisió: "La salut és un d'ells, ja que no volen que el vegin deteriorat en públic. S’ha fet unes intervencions a l’hospital i no vol que la gent es pregunti on és el Rei. Però també diuen que és per la corrupció, perquè han de sortir les cintes de Villarejo".

Pilar Eyre a 'Tot es mou'  TV3

Fes-hi clic per veure el vídeo /  TV3

Tothom ha donat la seva versió, però el curiós és que Casa Reial s'ha pronunciat. Què ha dit? Que nega contundentment que la salut sigui la causa: "Diuen que ara vol dedicar-se a la gastronomia i als toros. Crec que el fet que no neguin que és per la corrupció o això dels seus fills il·legítims vol dir que és veritat".

 

Ara bé, també ha deixat caure que amb aquesta retirada del rei Joan Carles beneficia als reis Felip i Letícia: "La relació entre ells segueix freda i cada cop més. Ja és un 0 a l'esquerra, volen marcar distància i dir que són austers i que es porten bé". El rei emèrit està molt enfadat amb ells, especialment amb Letícia, a qui considera la "dolenta": "Es considera molt humiliat i injustament tractat. Diu que l'han sotmès a moltes humiliacions. A més a més, veu que la reina Letícia no té cap empatia amb ell i a les netes pràcticament no les veu".

Una situació que també implica a la reina Sofia, qui s'hauria tornat a queixar del poc tracte que té amb el marit: "La Reina diu que no veu a Joan Carles, que només sap d'ell perquè parlen a través de les seves secretàries". El problema de l'emèrit, segons Eyre? Que està sol: "L'única cosa que fa és veure la televisió i trucar els amics 20 vegades al dia. I, és clar, qui penjarà el telèfon al rei?". L'absència de Sofia durant l'acomiadament públic de Joan Carles ja ho feia ensumar... Un matrimoni que sembla completament trencat. 

Més informació
 

Comentaris