Els reis Joan Carles i Sofia, de cita sorpresa a Galícia

Aquest any està sent molt estrany per als reis Joan Carles i Sofia. Després de mesos sense coincidir, van començar a deixar-se veure en públic amb una actitud molt més tendra. Deien que era un matrimoni trencat, criticaven la fredor que es tenen... Però de sobte van anar al tennis junts, on van mostrar-se còmplices i somrients. Poc després van tornar a deixar-se veure així, el que va sobtar encara més. Ara bé, des que es va fer pública la retirada de la vida pública de Joan Carles que no han tornat a coincidir. De fet, fonts properes diuen que Sofia s'ha mudat a Grècia i que està vivint allà per fer companyia al seu germà malalt.

Tornaven a envoltar-los rumors de crisi... fins ara. I és que 'Vanitatis' ha sabut en primícia que els reis emèrits tenen una cita aquesta nit. Joan Carles i Sofia tenen previst presidir un sopar al Club nàutic de Sanxenxo amb motiu de l'arribada del vaixell Juan Sebastián Elcano, on estaran acompanyats de la seva inseparable infanta Elena.

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell / Europa Pres

Un sopar de gala que suposa el primer cop que Sofia trepitja la localitat gallega preferida del seu marit des del 2015. No és gens habitual que l'acompanyi en sortides d'aquest tipus, però sembla que tindria ganes de passar una nit així amb el marit. De fet, diuen que els cuiners haurien preparat un menú vegetarià a propòsit per a ella.

 
El reis emèrits Joan Carles i Sofia

El reis emèrits Joan Carles i Sofia / Europa Press

Enguany es commemora el centenari de la primera volta al món, el que explica la importància d'aquest sopar. Dissabte el vaixell iniciarà la primera prova d'una de les regates més prestigioses de l'any; on participarà el rei Joan Carles. Quina millor manera de preparar-se que tenint la seva dona al costat fent-li suport?

Més informació
 

Comentaris