Joan Carles I visita la neboda a l'hospital: "Està rebent un tractament fort"

Simoneta Gómez-Acebo ha ingressat a l'hospital només una setmana després de la mort de la seva mare, la infanta Pilar. La germana del rei Joan Carles no ha superat el càncer de còlon que patia des de feia un any, una mort que ha reunit tots els Borbons en un funeral allunyat de la pompositat de la família reial. 

La notícia de l'hospitalització de la cosina del rei Felip s'ha filtrat a la premsa recentment, per la qual cosa encara no se saben molts detalls al respecte. Només ha transcendit que patiria una malalta a les vies respiratòries, una pneumònia que hauria fet que els metges hagin decidit sotmetre-la a un tractament "molt fort" d'antibiòtics en vena. Diuen que està evolucionant favorablement, per la qual cosa és probable que rebi l'alta aviat. 

El rei Joan Carles visita la neboda a l'hospital   Europa Press

El rei Joan Carles visita la neboda a l'hospital / Europa Press

El rei Joan Carles ha volgut visitar la seva neboda a l'hospital, d'igual manera que ha fet la infanta Elena. Les cosines mantenen una molt bona relació, per la qual cosa hauria volgut mostrar el seu suport en aquests moments de salut delicats.

 
La infanta Elena visita la cosina a l'hospital   Europa Press

Europa Press

Simoneta sempre s'ha mantingut allunyada dels mitjans de comunicació, per la qual cosa és bastant improbable que filtri la seva alta a la premsa. La premsa congregada a les portes de l'hospital intenta aconseguir les primeres declaracions de la cosina del rei Felip. 

Més informació
 

Comentaris