La xarxa s'omple de mofes i burles davant la 'jubilació' del rei Joan Carles

El rei Joan Carles ha comunicat que no vol seguir representant la Corona a cap acte públic. Ha sol·licitat abandonar la vida pública, l'últim pas com a rei emèrit. A partir d'ara, només el veurem en esdeveniments aliens a la formalitat... el que pràcticament estava fent fins ara.

I és que les darreres aparicions públiques de Joan Carles han estat a places de toros, competicions de vela o restaurants de luxe. Una bona vida que ara centrarà el seu dia a dia. Ja no el veurem a esdeveniments institucionals, ni a funerals d'Estat. Reclòs en la seva 'intimitat', la nova vida del Rei estarà allunyada del focus mediàtic. Si no hi ha canvis, tornarem a veure 'el jubilat' a una regata programada per al 15 de juny a Sanxenxo. De representar la Corona, a convertir-se en un home de mar.

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell / Europa Press

La xarxa ha rebut la notícia amb molt de sarcasme i és que la gran majoria considera que ja estava jubilat des de feia molt de temps. De què servia la seva presència en els actes? Si res no li impedia omplir la panxa a bons restaurants, gaudir dels toros o navegar sense rumb... Els tuitaires han fet gala d'originalitat i s'han mofat, directament, de la 'nova vida' del rei emèrit.

 

Els pròxims anys de l'emèrit segons la xarxa? Toros, encara més descans, vacances i un sou vitalici al qual no vol renunciar. 

Més informació
 

Comentaris