El rei Joan Carles, assidu a la cirurgia estètica per culpa de Corinna

El rei Joan Carles ha acudit aquesta setmana a una de les clíniques estètiques més prestigioses de Barcelona per fer-se uns retocs. No és el primer cop que l'emèrit es fa la cirurgia estètica, per això, ja que hi ha molts testimonis que afirmen que s'ha arribat a posar fins i tot Botox.

Ara és Pilar Eyre qui treu a la llum que el Rei s'ha realitzat un pack sencer antiedat: "Potser com feia fa anys, injeccions de Botox, vitamines i àcid hialurònic. El rei emèrit segueix sent un coquetó. Voldrà estar guapo per reconquistar la reina Sofia?", es pregunta la cronista a 'Lecturas'.

I és que sembla que Joan Carles I ha fet servir aquesta tècnica de conquista en més ocasions. Una de les últimes? A petició de la seva amant, la princesa Corinna: "Ella el va convèncer fa anys i amb ella va acudir a la clínica de Barcelona perquè els fessin als dos un lífting conjuntament. El rei Joan Carles volia estar jove i guapo per a la seva estimada princesa". 

Princesa Corinna i Joan Carles  Europa Press

La Princesa Corinna i Joan Carles / Europa Press

 

Per a la seva recuperació i posteriors retocs, sembla que va llogar un petit departament dins de la clínica: "Allà oferia sopars als metges, amics i fins i tot a la seva filla Cristina que vivia just davant. En aquella habitació es parlava de tot, del divorci d'Elena, de la situació política i fins i tot de Letícia".

Fins aquí ha volgut llegir, encara que de ben segur que Eyre acaba donant més detalls sobre aquelles reunions entre bisturís.

Més informació
 

Comentaris