Surt a la llum l’operació d’escrot del rei Joan Carles que van ocultar

La Casa Reial ha decidit en aquests últims anys fer un exercici de transparència, per la qual cosa fan públics els sous que tenen, les despeses de La Zarzuela i els regals que reben al llarg de l'any. Ara bé, això no implica que hagin de treure a la llum els secrets que han mantingut ocults. Així ho deixa caure Pilar Eyre a la columna de 'Lecturas' d'aquesta setmana. 

La cronista comparteix una conversa amb un uròleg català que trauria a la llum un secret del rei Joan Carles desconegut fins ara: una operació d'escrot.

El rei Joan Carles amb muletes  Europa Press

El rei Joan Carles amb muletes /  Europa Press

A propòsit de l'operació cardíaca a la qual s'ha sotmès l'emèrit aquest cap de setmana passat, Eyre hauria contactat amb un antic ajudant del doctor Puigvert. El metge li hauria confessat que a la llarga llista d'operacions del rei Joan Carles se n'ha de sumar una més, una intervenció a les parts íntimes que hauria tingut lloc el 1981.

 

Resulta que la Casa Reial hauria contactat amb ell, tot demanant-li que acudís d'urgència a visitar el monarca. Sembla que estarien disposats al que fos perquè aquesta visita es mantingués en secret, per la qual cosa l'hauria portat en avió privat fins a La Zarzuela... a mitjanit.

Però què havia passat? "El motiu de tot aquell dispositiu era que el Rei havia ensopegat amb una porta de vidre de la piscina. Per què necessitava un uròleg? Perquè a més a més de fer-se lesions en el braç i altres parts del cos, també s'havia fet una ferida a l'escrot".

Rei Joan Carles  Europa Press

 Europa Press

Una de les anècdotes d'aquelles cures? L'actitud que va mantenir Joan Carles en tot moment. Es tracta d'una zona molt delicada, però ell es va mantenir immune al dolor: "Li vam fer les cures en viu i ni es va queixar, de fet va fer broma!". Si han mantingut aquesta intervenció en secret durant tots aquests anys, n'hi haurà més que es desconeguin?

Més informació
 

Comentaris