El rei Joan Carles, a Barcelona per sotmetre's a una operació d'estètica

El rei Joan Carles ha estat enxampat a Barcelona, ciutat a la qual ha acudit de viatge mèdic. 'Europa Press' afirma que l'emèrit s'ha sotmès a una revisió, mentre que 'Informalia' nega que hagi estat una visita rutinària al metge. Què ha vingut a fer, segons aquest mitjà, doncs? Una operació estètica.

Diversos testimonis l'haurien vist a una clínica molt prestigiosa dins de la Casa Alemany, on hauria acudit per sotmetre's a un tractament estètic. Allà hauria estat atès per un conegut especialista en tractaments anti-edat, una tècnica que es duu a terme dins d'aquest palauet modernista per un preu molt elevat.

El rei Joan Carles  Europa Press (1)

El rei Joan Carles / Europa Press 

Entre els serveis que ofereixen destaquen els líftings, els implants, tractaments anticel·lulítics, Botox... Però també podria haver acudit per eliminar-se amb làser la ferida del cap, la que va provocar que acaparés un munt de titulars. Adeu cicatriu, adeu notícies al respecte?

 

Afirmen que no és el primer cop que el rei emèrit es posa en mans d'aquest metge, ja que confiaria en ell des de fa 15 anys. Acabarà filtrant-se el tractament concret que s'ha fet? O són tot especulacions i realment hi ha acudit per fer-se una revisió rutinària?

Més informació
 

Comentaris