Pilar Eyre: "A Joan Carles no li faltarà de res, però ara és un home trencat"

Després de l'anunci del rei Joan Carles, molts esperaven la reacció de Pilar Eyre. La cronista reial ha estat lligada a ell professionalment parlant durant tots aquests anys, tot fent-lo protagonista dels seus articles més cèlebres. En una primera entrevista a 'Sálvame', la catalana reconeixia que se sentia "colpida" però que aquesta era l'única sortida que tenia la Casa Reial: "Ell mateix s'està apartant i reconeixent que ho ha fet malament i que no té dret a fer servir el patrimoni". El que més li sorprèn? Que el comunicat no faci referència a la reina Sofia, ja que no s'especifica què passarà ara amb ella

Pilar Eyre opina sobre la marxa del rei Joan Carles a 'Sálvame'   Telecinco

Pilar Eyre opina sobre la marxa del rei Joan Carles a 'Sálvame' / Telecinco

Aquest matí ha parlat a 'Catalunya Ràdio', on ha deixat clar que està convençuda que al rei Joan Carles "no li faltarà de res" i que viurà amb "totes les condicions de seguretat com a excap d'Estat". Afirma que viurà amb amics molt rics que estaran "encantats de rebre'l", unes vacances més que un exili: "Joan Carles pot tornar a Espanya quan vulgui".

Pilar Eyre, en connexió amb 'Espejo Público'

Pilar Eyre, en connexió amb 'Espejo Público' / Antena 3

 

No serà fàcil per a l'emèrit, però. Pilar Eyre coneix al monarca i assegura que Joan Carles patirà per la nostàlgia d'Espanya: "Ara mateix és un home trencat". La decisió ha estat forçada, per això, tal com explicava després a 'Rac1': "Se l'ha persuadit per prendre aquesta decisió. El rei pensa que no ha fet res dolent i que no ha comès cap delicte. Però s'adona de l'impacte que cada dia surtin notícies de les seves irregularitats". 

Més informació
 

Comentaris