Com serà la nova vida de Joan Carles I? Toros, caça i vaixells

És la notícia del mes: el rei Joan Carles es retirarà de la vida pública el pròxim 2 de juny. L'emèrit ha decidit deixar de representar la Corona i començar a gaudir -encara més- de la seva 'jubilació'. La notícia ha generat un munt de burles a la xarxa, de gent que es mofa d'aquest 'canvi de vida' perquè consideren que fa temps que l'està vivint. 

Com serà la seva nova rutina? A què dedicarà el seu temps? El més probable és que segueixi navegant, participant en cada cop més regates aprofitant que no té cap acte oficial al qual acudir. Sense compromisos, centrarà el seu calendari segons les competicions de vela. 

Un dels seus companys de regates, de fet, ja ha confessat que participarà en una competició a Sanxenxo el pròxim 15 de juny. I d'aquí, cap a una altra a Finlàndia i França: "Com ens passa a tots, el mar ens rejoveneix. I si Déu vol, enguany també acudirem junts al campionat que se celebra a Finlàndia. Tenim una agenda important. El Rei gaudeix del mar", ha confessat l'armador Pedro Campos a 'Vanitatis'.

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell / Europa Press

Però no només es dedicarà a navegar. De fet, abans de posar rumb cap al mar gallec, s'acomiadarà dels fotògrafs a una plaça de toros. La seva gran passió per la tauromàquia el mantindrà lligat a Las Ventas, on de ben segur que el veurem setmana rere setmana en companyia de la Infanta Elena, Froilán i Victoria Federica. El mateix 2 de juny, el dia oficial de la seva 'jubilació pública', té previst assistir a la inauguració de la remodelació de la plaça de toros d'Aranjuez.

El rei Joan Carles, als toros

El rei Joan Carles, als toros /Europa Press

 

També seguirà acudint als restaurants de luxe que escullen els seus amics, durant uns abundants dinars en els quals acaben amb la panxa ben plena. Marisc, bon vi... luxes que no tothom es pot permetre. I la caça? Aprofitarà que ara té encara més temps lliure per  anar a caçar amb els seus amics. Entre ells, alguns empresaris valencians. 

S'espera que torni a acudir a algun partit d'handbol del seu net, Pablo Urdangarin, una sortida familiar que el portaria fins a Alemanya per gaudir de temps amb el seu net. Serà aquest l'únic viatge que faci? O aprofitarà per recórrer el món amb alguna de les seves amigues especials?

I la reina Sofia? Ella seguirà representant la Corona en diversos actes oficials, una nova mostra de la separació dels monarques. Faran algun pla romàntic? O seguiran camins separats?

Més informació
 

Comentaris