Joan Carles I, infidel també en el viatge de noces: "És un obsés sexual"

El rei Joan Carles és protagonista de tots els programes des que anunciés la decisió de marxar del país. 'Viva la vida' ha volgut centrar una part important del programa d'aquest cap de setmana en analitzar-ho i també en especular sobre la possibilitat que hagi viatjat en companyia d'una amant. Pilar Eyre ho donava per fet a la seva columna, el que els ha donat ales per plantejar-se amb qui podria estar. La llista és llarga, per això, i és que han entrevistat Amadeo Martínez Inglés, un historiador que assegura que l'emèrit hauria tingut relacions amb 4.876 dones.

Durant aquesta entrevista, una de les més contundents que ha concedit, deixa clar que Joan Carles I té un problema: "És un obsés sexual". Considera que no pot evitar-ho, que té una obsessió malaltissa per les dones i que fa molts anys que viu així.

De fet, treu a la llum que l'emèrit hauria estat infidel a la reina Sofia fins i tot durant el viatge de noces: "Sofia havia sortit a fer unes visites culturals. Joan Carles és un obsés sexual, ho ha estat patològicament... Però no només ell, sinó tots els Borbons. Es va quedar sol a l'hotel i el director li va proporcionar una senyora allà, en ple viatge de noces. Sofia va preguntar pel seu marit i tots van posar cara de preocupació. Ella se'n va adonar i allà el matrimoni es va trencar completament". 

El rei Joan Carles, protagonista d'un reportatge de 'Viva la vida'   Telecinco

El rei Joan Carles, protagonista d'un reportatge de 'Viva la vida' / Telecinco

 

Una història que, en cas de ser certa, demostraria que la reina Sofia ha estat banyuda des del principi de la seva relació. Poc després relatava una altra anècdota, sobre una infidelitat de Joan Carles amb Sara Montiel que també va ser descoberta per Sofia: "L'emèrita va saber que Joan Carles es trobava en una de les habitacions de la planta de dalt amb Sara Montiel i allà es va fer grossa, és clar, un petit escàndol". 

La reina Sofia i el rei Joan Carles   Telecinco

 Telecinco

Un matrimoni ple d'infidelitats que fa anys que fa aigües. 

Més informació
 

Comentaris