El rei Joan Carles visitarà Iñaki Urdangarin a presó

El rei Joan Carles es prepara per a una nova rutina. Des de la seva retirada pública, que molts es pregunten què farà ara que ja no representa la Corona. Fonts properes confessen que té previst aprofitar l'agenda lliure per seguir anant als toros i omplint la panxa a bons restaurants. Però sembla que no només està pensant en oci...

I és que Pilar Eyre assegura a 'Lecturas' que el rei emèrit té entre mans un gest que no farà gens de gràcia al seu fill Felip: vol visitar Iñaki Urdangarin a presó. La infanta Cristina hauria demanat al seu pare que aprofiti que ja no representa la Corona i que tindrà una baixada d'expectació mediàtica, ja que necessita aquest gest de bona voluntat familiar.

Rei Joan Carles i infanta Cristina

Rei Joan Carles, amb la infanta Cristina / Europa Press

L'emèrit hauria acceptat la demanda de la seva filla, per la qual cosa ja s'estaria preparant tot per a la visita. Òbviament, es durà a terme en la més estricta intimitat i faran tot el possible perquè no surti a la llum cap imatge del monarca entrant al centre penitenciari.

 

La reina Sofia ja hauria visitat el gendre a presó, segons han informat alguns mitjans, encara que no se n'hagin filtrat imatges. Seguirà el seu marit el mateix protocol? Realment intentarà apropar postures amb Urdangarin?

Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin / Europa Press

Tot apunta a que sí, ja que durant aquests últims mesos hem vist els reis emèrits molt més pròxims a la seva filla Cristina. Han viatjat fins a Alemanya per acompanyar-la durant un partit d'handbol d'un dels fills, l'han rebut a Madrid en la celebració del 80è aniversari de Sofia... Unes imatges que semblaven impossibles l'any passat, quan tota la família Borbó va girar l'esquena -almenys públicament- a la Infanta.

Més informació
 

Comentaris