El rei Joan Carles, a l'hospital de nou

El rei Joan Carles ha tornat a l'hospital després d'un cap de setmana intens a París, on es va traslladar per animar Rafa Nadal a la final de Roland Garros. El magazín de Telecinco 'Ya es mediodía' hauria enxampat l'emèrit a un centre hospitalari de Madrid aquest dimarts, on hauria estat vist recorrent les instal·lacions en cadira de rodes.

El rei Joan Carles  Ya es mediodía

El rei Joan Carles, a l'hospital / 'Ya es mediodía'

No s'han filtrat imatges, però el programa ha donat per fet que el monarca hauria acudit a fer-se una revisió. Allà hi hauria estat unes quantes hores ingressat, però simplement per sotmetre's a un reconeixement rutinari. I la cadira de rodes? Sembla que simplement per fer-li més còmode el trasllat per les diverses zones de l'hospital, tenint en compte els seus problemes de mobilitat. 

Rei Joan Carles  Europa Press

Rei Joan Carles / Europa Press

 

Sembla que la visita del Rei a l'hospital no és per res greu, encara que és obvi que el seu estat de salut ha empitjorat recentment. De fet, durant aquests últims mesos s'ha sotmès a un parell d'intervencions per eliminar unes taques a la pell que, segons Pilar Eyre, es tractaria d'un càncer de pell.

Joan Carles està centrat en la seva recuperació, però és cert que l'hem vist en moltes ocasions des que anunciés la seva retirada de la vida pública. Ha deixat de representar la Corona, però no d'aparèixer a places de toros o a partits de tenis. Una nova vida molt més tranquil·la, digna de jubilat. 

Més informació
 

Comentaris