El rei Joan Carles millora: analítiques normals i fora estimulació cardíaca

La recuperació del rei Joan Carles segueix el seu curs. L'emèrit continua a planta, "evolucionant favorablement" i millorant en la rehabilitació cardiorespiratòria. L'últim comunicat mèdic confirma que ja se li han retirat els cables d'estimulació cardíaca i la via venosa central, tot passant a la medicació en pastilles. A més a més, afirmen que el resultat de les analítiques i les proves d'imatge de control postoperatori es troba dins de la normalitat

El rei emèrit va ingressar divendres passat a la clínica Quirón, preparat per sotmetre's a una operació cardíaca en la qual van implantar-li tres bypass coronaris. La intervenció va sortir bé i sembla que al monarca no li quedarà cap mena de seqüela, més enllà d'haver de canviar una mica l'estil de vida. Vida sana i exercici amb moderació, per tal de poder fer vida normal en uns mesos.

 
El rei Joan Carles, a l'hospital  Europa Press (1)

Europa Press

Aquests dies ingressat han servit perquè la família vagi a visitar-lo, unes fotografies molt esperades que evidencien que la infanta Cristina intenta tornar a ser acceptada a poc a poc. Cada germà ha acudit per la seva banda, per això, sense coincidir-hi. Tot això ha provocat que les visites estiguin envoltades de crítiques i rumors, especialment des que Gustavo González deixés caure a 'Sálvame' que una amant del rei Joan Carles havia estat present durant aquests primers dies d'ingrés. 

Més informació
 

Comentaris