El rei Felip i Sofia, sense Letícia ni Elionor en la visita a l'hospital

La família reial segueix alternant-se en les visites al rei Joan Carles. L'emèrit continua ingressat a la clínica Quirón de Madrid, un centre on hi ha aglutinats un munt de fotògrafs per captar les arribades dels diferents Borbons. L'últim comunicat mèdic assegura que està millorant, que els resultats de les analítiques són normals i que ja li han tret l'estimulació cardíaca. Ara bé, haurà de continuar en observació com a mínim fins dissabte.

Els últims en anar a visitar-lo han estat el rei Felip i la infanta Sofia, la filla petita del matrimoni reial. Ha sorprès molt que no acudís la princesa Elionor, ja que no és habitual veure el monarca amb només una de les dues. I, en tot cas, com és que ha anat amb Sofia i no Elionor? La reina Letícia s'hauria quedat a casa amb l'hereva, el que ha sobtat molt als periodistes congregats. Què ha passat?

El rei Felip i la infanta Sofia  Europa Press

El rei Felip arriba a l'hospital, acompanyat de la infanta Sofia /  Europa Press

La infanta Sofia  Europa Press

Europa Press

Ha estat el mateix Rei qui ha volgut explicar el motiu abans que els mitjans s'omplissin d'especulacions al respecte: "Demà vindrà la Reina amb Elionor. Farem torns, que tampoc no és bo atabalar els pacients". 

Una sorpresa que ha donat arguments a aquells que creuen que la reina Letícia no es porta bé amb el rei Joan Carles, el que estaria darrere realment de la seva absència avui.

 
El rei Felip amb la seva filla Sofia  Europa Press

Europa Press

Felip i la infanta Sofia  Europa Press

 Europa Press

 

Sigui com sigui, els fotògrafs el que han vist ha estat a la Infanta acompanyant el seu pare en una nova visita a l'avi. Si ahir la vèiem amb un vestit low cost de Mango molt eivissenc, avui ha optat per una combinació de Massimo Dutti: brusa blanca i blava de ratlles, pantaló blau marí i ballarines a joc. El seu pare ha aprofitat la presència dels mitjans per comentar que, efectivament, l'emèrit es troba molt millor. Segueix evolucionant favorablement, el que ajuda a què tots els membres de la família apareguin ben somrients.

Més informació
 

Comentaris