El rei Joan Carles, a l'hospital amb una amant?

El rei Joan Carles va ingressar a l'hospital Quirón de Madrid el passat divendres, ja que l'endemà se sotmetria a una operació cardíaca en la qual van implantar-li tres bypass coronaris. Des de llavors hem vist com la reina Sofia el visitava i sortia contenta en veure que evoluciona favorablement. L'emèrit ja comença a caminar i menjar, tot sense perdre el sentit de l'humor. Així ho assegurava els reis Felip Letícia, que acudien al centre diumenge. La sorpresa? Que la infanta Cristina i tres dels seus fills acudissin aquest dilluns a la tarda a veure'l. Sembla que han deixat el mal rotllo familiar de banda... almenys, de moment.

La infanta Cristina i els fills visiten Joan Carles  Europa Press

La infanta Cristina i els fills visiten Joan Carles / Europa Press

Felip i Letícia visiten Joan Carles a l'hospital  Europa Press (1)

Felip i Letícia atenen els mitjans a les portes de l'hospital / Europa Press 

És ben cert que els periodistes congregats a les portes de l'hospital han vist com els membres de la família reial anaven passant per allà, però això no ha impedit que els critiquin perquè hi han anat poc. El Rei serà traslladat a planta en les pròximes hores, el que permetrà que més familiars el visitin durant més temps.

Ara bé, sembla que Joan Carles I no ha estat tan sol com es pensava. Gustavo González ha deixat tothom de pedra quan ha assegurat a 'Sálvame' que el rei emèrit ha estat acompanyat en tot moment d'una de les seves amants: "Joan Carles té una persona que està sempre donant-li la mà. No és coneguda per res, però surt en un llibre. Passa moltes hores a l'hospital però no ha concedit amb la reina Sofia. Es coneixen des de fa 30 anys".

El més fort? Que el rei Felip sabria de la presència d'aquesta misteriosa acompanyant: "Felip sí que coneix aquesta persona. Considera que si li fa suport i li dona estima al seu pare, doncs que està bé". No ha volgut dir el nom ni donar més detalls, però de ben segur que a partir d'ara començaran un munt d'investigacions al respecte.

 
El rei Joan Carles, a l'hospital  Europa Press (1)

Europa Press

Aquesta no va ser l'única bomba que va donar, per això. I és que Letícia també ha rebut... El titular? "La reina Letícia no va veure el rei". Segons el col·laborador, la monarca simplement s'hauria deixat veure per no fer parlar, però un cop a dins de l'hospital no hauria accedit a l'habitació del sogre: "Després d'una discussió per Pasqua van decidir no veure's més en públic". Serà veritat? I la reina Sofia, està anant poc a l'hospital per evitar trobar-se amb l'amant de Joan Carles? El temps ho dirà, de moment Gustavo s'ha guanyat el cel a 'Sálvame' gràcies a aquestes dues exclusives. 

Més informació
 

Comentaris