Filtren el test d'ADN del fill il·legítim de Joan Carles: 99% de coincidència

La llista d'amants del rei Joan Carles és interminable. Són moltes les dones que haurien estat entre els seus braços, segons expliquen diverses fonts. Una vida extramatrimonial molt intensa.... de la qual va néixer un fill? Així ho segueix assegurant Albert Solà, que fa més d'una dècada que lluita per demostrar que és fill del rei emèrit. 

El cambrer català hauria aconseguit una mostra d'ADN del monarca que hauria fet servir en una prova de paternitat el 2007. El resultat? Que tenen un 99% de coincidència genètica, el que demostraria que Joan Carles I és el seu pare. 

Albert Solà, entrevistat al 'Faqs'

Albert Solà, entrevistat al 'Faqs' / TV3

Aquestes proves no van ser acceptades pel Tribunal Suprem, per això, ja que la mostra d'ADN es va adquirir sense consentiment. Això no impedeix que els papers ho diguin, el que ara hem pogut comprovar gràcies a 'El Cierre Digital'. Albert Solà ha facilitat els resultats al mitjà per tal de demostrar que les proves li donen la raó: "Ho publico perquè l'excomissari Villarejo ha tingut accés i té la intenció de fer-ho públic, així que vull avançar-me". 

 

Les proves s'haurien fet fa 12 anys sota demanda del CNI, segons explica el presumpte fill il·legítim de Joan Carles: "Ho van fer a canvi que jo gravés en vídeo la meva renúncia a la corona espanyola per sempre. Em van trucar i em van dir que ja sabien que el Rei era el meu pare, però que a més a més les anàlisis aportaven una coincidència del 99% entre els dos individus examinats". 

El rei Joan Carles amb muletes  Europa Press

El rei Joan Carles /  Europa Press

Una història que, en cas de ser certa, demostraria que el rei Joan Carles va deixar embarassada una amant. El jutge no va acceptar la prova com a vàlida, el que fa pràcticament impossible que Albert Solà pugui arribar a ser considerat fill legítim.

Més informació
 

Comentaris