El rei Joan Carles, enxampat de caça amb els amics

El rei Joan Carles sembla estar perfectament recuperat de l'operació cardíaca a la qual es va sotmetre a finals de l'estiu. Els metges van implantar-li tres bypass coronaris, el que envoltava la intervenció de molta expectació. Ha hagut de fer una recuperació llarga i intensa, que li ha provocat una pèrdua de pes evident. Exercici, dieta estricta, descans... Almenys, fins ara. I és que ha passat d'estar amagat a no parar quiet.

S'ha deixat veure a Sanxenxo amb la seva filla, la infanta Elena, durant l'entrega de premis d'unes regates. També a Mallorca, on va acudir per assistir a la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló. Després, a Londres per donar ànims al tenista en un partit molt important. I d'aquí, un altre cop a Galícia per veure la regata que va celebrar-se aquest cap de setmana. Dissabte va presidir uns premis amb la Infanta, mentre que diumenge se'ls va veure a l'aeroport quan van agafar un avió cap a Madrid. Un retorn a casa que va durar poques hores, ja que dilluns ja va haver d'agafar el cotxe per dirigir-se cap a La Flamenca, a Aranjuez.

El rei Joan Carles, en un cotxe  Europa Press

El rei Joan Carles, en un cotxe / Europa Press

Què hi ha fet allà? Reprendre una de les seves aficions preferides: la caça. Un grup d'amics l'esperaven per gaudir d'una jornada de batuda de perdius, que els fa estar-se quiet amb l'escopeta mentre observa les aus. Entre els companys de caça, empresaris com Vicente Boluda, expresident del Reial Madrid, José Manuel Pardo, Carlos Cutilla i Amador Suárez, segons explica 'Vanitatis'.

 

Van escollir un dels vedats de caça més importants de Madrid, on haurien passat tot el matí abans de gaudir d'un dinar en el palau del duc de Fernán Nuñez. Un dia que torna a fer relluir l'afició que més disgustos li ha causat al rei Joan Carles. 

Més informació
 

Comentaris