L'últim pla de Joan Carles abans del confinament: anar de caça

El rei Joan Carles està passant el confinament a La Zarzuela, en un pis diferent que la seva dona. El rei emèrit forma part del col·lectiu de risc, per la qual cosa la Casa Reial l'està cuidant molt per prevenir un presumpte contagi. 

Les últimes notícies que tenen com a protagonista a l'emèrit no han estat bones, precisament. Es va saber que va rebre una donació multimilionària del rei d'Aràbia -que mai no va declarar- i que d'aquí va regalar 65 milions d'euros a Corinna. Una corrupció que fins i tot el seu fill, el rei Felip, va denunciar públicament en un document en el qual va anunciar que renunciava a l'herència "il·legal" del seu pare i que li retirava l'assignació pública.

Tot, en el mateix cap de setmana de l'inici de la crisi sanitària del coronavirus a Espanya. Des que es decretés l'estat d'alarma que Joan Carles ha estat amagat per por a un contagi, com dèiem. Ara bé, avui 'Vanitatis' revela què estava fent l'emèrit quan va sortir tot a la llum: anar de caça.

El rei Joan Carles s'ajuda d'un bastó   Europa Press

El rei Joan Carles s'ajuda d'un bastó / Europa Press

 

On estava just quan va esclatar la crisi? De caça: "Divendres 13 va anar de caça a Aranjuez, acompanyat d'alguns familiars i amics. Van disparar perdius i altres ocells". Era conscient de la gravetat de la situació, però no va renunciar als plans: "El rei emèrit va aprofitar la jornada i va gaudir amb els seus. Hauria comentat als seus companys de caça que els membres de la família reial s'estaven preparant per donar exemple, ja que eren conscient que el focus es posaria en ells".

Una imatge de la Casa Reial que sembla clar que li és igual perjudicar. 

Més informació
 

Comentaris