El rei Joan Carles torna a lluir el regal d'una amant

El rei Joan Carles ha acudit a Mallorca durant les vacances familiars dels Borbons, una presència molt esperada que recolzava la imatge de reconciliació que volien donar davant de la premsa. Des de la seva retirada pública fa uns mesos que es dedica a activitats de lleure i se centra en gaudir de les regates. El cap de setmana passat, de fet, va participar en una competició que va coronar el seu equip com a guanyador.

Ara bé, enmig d'aquest ambient de pau i concòrdia, Pilar Eyre ha volgut ficar el dit a la llaga a 'Lecturas'. Com? Fixant-se en un detall que deixa molt mal parat a l'emèrit, ja que ha dut un rellotge que li va regalar una amant fa 27 anys.

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell  Europa Press

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell aquest cap de setmana / Europa Press

El rei Joan Carles, a les regates  Movistar

El rei Joan Carles, a les regates / Movistar

 

 

De qui parlem? De Bárbara Rey, una de les moltes integrants de la llista d'amants del monarca. La periodista en parla: "En aquests dies de regates, el rei Joan Carles acostuma a dur un rellotge esportiu, un Rolex Daytona. Sí, és de suposar que és el mateix que li va regalar ella fa vint-i-set anys. Va ser un regal teledirigit. Joan Carles se'l va assenyalar en una revista, el duia el magnat italià Agnelli. "Si no saps què donar-me pel meu aniversari, m'agradaria un rellotge com aquest". Quant va costar? Cinc-centes mil pessetes!". 

Bárbara Rey  Europa Press

Bárbara Rey / Europa Press

Haver-se'l tornat a posar és un missatge ocult cap a l'examant? "Aquest és un obsequi, no obstant això, d'amarg record per a l'entranyable Bárbara. Aquella nit de fred hivern a la casa de Boadilla del Monte, el rei va obrir l'elegant caixa de color verd amb la corona de la marca gravada en or, va dir moltes gràcies, li va fer un petó a la galta i després li va comunicar amb fredor que la seva relació havia acabat. Havien estat junts setze anys", explica. Una anècdota que recorda molts anys després, però amb la imatge de Joan Carles encara tocada.

Més informació
 

Comentaris