Els amics de Joan Carles: "Sofia no es divorcia per seguir sent reina"

Aquesta setmana s'ha parlat molt de la relació del rei Joan Carles i la reina Sofia. Fa molt de temps que es dona per fet que tenen problemes i alguns s'atreveixen a dir, fins i tot, que és un matrimoni trencat. La llarga llista d'amants que se li atribueixen a l'emèrit tampoc no ajuda a calmar els ànims, a més a més. Doncs bé, alguns han volgut veure un menyspreu en les poques visites que està fent Sofia al seu marit ara que està ingressat a l'hospital.

L'han sotmès a una operació cardíaca, la implantació de tres bypass coronaris que tenia bastant de risc. Ella ha acudit cada dia a veure'l, sí, però alguns creuen que no s'hi ha estat tota l'estona que hauria d'haver estat tenint en compte que és el seu marit. La polèmica és tal que fins i tot alguns col·laboradors de 'Sálvame' han arribat a afirmar que el problema és que Joan Carles està acompanyat d'una amant, el que faria massa violenta la presència de la Reina.

El rei Joan Carles ingressa a la clínica  Europa Press

El rei Joan Carles ingressa a la clínica / Europa Press

Tota aquesta història ha donat ales a Pilar Eyre, que ha parlat amb alguns amics íntims de Joan Carles sobre el tema. Creuen que, efectivament, la Reina l'està deixant massa temps sol a l'hospital? "La soledat que envolta l'emèrit des de la seva abdicació s'ha evidenciat durant aquests dies a l'hospital. No hi ha cap espanyol, per molt humil que sigui, que estigui més sol que el rei", li comenten per 'Lecturas'.

 

"És un home sense por, però no vull ni imaginar com de desemparat se sentiria aquella primera nit abans de l'operació, sense ningú que li agafés la mà o li digués que no es preocupés. Letícia m'és igual el que faci, és només la jove. Però els fills no poden anar només de visita quan el pare ha patit una operació a cor obert! I la dona? O s'està a totes o no s'està a res. Prebendes, honors, estatus sí. Però quedar-se a l'hospital al costat del marit no?", lamenta un dels millors amics de l'emèrit.

Els reis Joan Carles i Sofia, fotografia oficial   Casa Reial

Els reis Joan Carles i Sofia, en una fotografia oficial /   Casa Reial

Eyre assegura que el cerca més íntim de Joan Carles no aprecien a la reina Sofia: "Hauria d'haver-se separat quan li ho va proposar el marit, així la situació seria més clara. El rei Joan Carles ha estat un mal marit, sí, però a ella li agrada molt ser reina". Una crítica enverinada que deixa en molt mal lloc la reina Sofia. 

Més informació
 

Comentaris