Jaime Peñafiel: "El rei Joan Carles no prenia precaucions amb les amants"

Aquests dies es torna a parlar molt de la llarga llista d'amants del rei Joan Carles. El cronista reial Jaime Peñafiel publica un llibre en el qual comparteix anècdotes i secrets de la Casa Reial, entre els quals treu a la llum el nom d'una altra amant de l'emèrit. La frase estrella? "És un miracle que Espanya no estigui plena de bastards de Joan Carles".

I és que sembla que el monarca no prenia precaucions quan mantenia relacions sexuals fora del matrimoni: "No, no s'ha fet la vasectomia. Ha estat qüestió de sort que cap amant s'hagi quedat embarassada. Una senyora que va estar amb ell em va dir que es podria haver quedat embarassada diverses vegades perquè no prenien preocupacions. Però ella no va voler...", explica a Pilar Eyre a 'Lecturas'.

"Fills fora del matrimoni, el rei Joan Carles no ha tingut. Totes les dones que presumeixen per allà que els seus fills són del Rei menteixen, des de la comtessa de tal fins a la sevillana", etziba.

El rei Joan Carles, en un cotxe  Europa Press

El rei Joan Carles, en un cotxe / Europa Press

 

Peñafiel no té previst enviar un exemplar del seu nou llibre a La Zarzuela: "Ni parlar-ne. Si volen saber de què van, que se'l comprin". 

Més informació
 

Comentaris